2017-06-07 351 views
#fridayla_cwb⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🕋華倫餐廳🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🕋WARREN RESTAURANT🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀一向覺得銅鑼灣既茶餐廳貴夾唔飽😫今次黎試既呢間華倫餐廳性價比都唔錯😝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀除左佢拿手既燒味,同出名既流心多士,最估唔到系茶餐廳都有得SHABU SHABU😱😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀同場重遇到凃謹申🤣🤣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀1️⃣鎮店流心西多士配田園沙律💲46💭西多無想像中甘流心,失望!💭但奶黃味幾正🤤似食緊香脆既奶黃包🤣💭沙律無咩特別,蜜桃菠蘿都幾爽甜😜💭但薯仔我就中意粉D既🤔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀2️⃣叉鵝雙拼飯💲68💭叉燒偏瘦,但好香甜😜💭難得有燒鵝食,配埋酸梅醬,好耐無食過😝💭白飯既燒味豉油超香八角味!送飯一流!💭原來呢度出名燒味好食!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀3️⃣SHABU SHABU沙爹涮涮鍋💲68💭肥牛同豚肉既分量都好足😍😍💭雞髀菇同茶樹菇都幾Juicy🤤🤤🤤💭可惜
#fridayla_cwb
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕋華倫餐廳
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🕋WARREN RESTAURANT
一向覺得銅鑼灣既茶餐廳貴夾唔飽😫
今次黎試既呢間華倫餐廳性價比都唔錯😝
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
除左佢拿手既燒味,同出名既流心多士,
同場重遇到凃謹申🤣🤣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣鎮店流心西多士配田園沙律💲46
💭西多無想像中甘流心,失望!
💭但奶黃味幾正🤤似食緊香脆既奶黃包🤣
💭沙律無咩特別,蜜桃菠蘿都幾爽甜😜
💭但薯仔我就中意粉D既🤔
2️⃣叉鵝雙拼飯💲68
💭叉燒偏瘦,但好香甜😜
💭難得有燒鵝食,配埋酸梅醬,好耐無食過😝
💭白飯既燒味豉油超香八角味!送飯一流!
💭原來呢度出名燒味好食!
3️⃣SHABU SHABU沙爹涮涮鍋💲68
💭肥牛同豚肉既分量都好足😍😍
💭雞髀菇同茶樹菇都幾Juicy🤤🤤🤤
💭可惜沙爹湯底唔夠濃,唔太出色😫😫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔘環境乾淨,下午茶都唔算貴!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎆Mood:🔥🔥🔥
💰痛快度:🔥🔥🔥🔥
🤡趣味度:🔥🔥🔥
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
請follow Instagram account:Fridaylahk
謝謝支持
  • 叉燒燒鵝飯