2023-06-07 22 views
難得今日老闆唔係公司,我同同事即刻去happy friday慶祝一下😌,我哋揀咗係公司附近嘅日式餐廳食壽司盛!我就叫左豐洲壽司盛 🍣+ 蟹膏蟹肉海苔卷🦀🍣壽司盛~有穴子,梳子魚,深海池魚,間八,伊左目同🍊蜜柑鯛呢幾款壽司,但我最鍾意嘅一定係伊左目,佢嘅肉質比較結實,味道比較濃郁。成件食落口真係大滿足!🦀蟹膏蟹肉海苔卷~ 超吸引又足料,每一啖都有勁多蟹肉同蟹膏。味道超級鮮味!一件真係唔夠我食同事就叫咗職人壽司盛 🍣+ 香蔥吞拿魚蓉海苔卷🐟🍣職人壽司盛~ 呢個壽司盛每次都係由廚師挑選出時令嘅食材!今次就有🐟三文魚,🐟鰤魚,🦑文甲魷魚,🦐赤蝦,🐟火炙三文魚腩邊,時令軍艦及小卷。所以每一樣食物都一定係最好味嘅時間!🧅香蔥吞拿魚蓉海苔卷~ 廚師一啲都唔吝嗇,放勁多吞拿魚蓉入飯同紫菜到!口感同味道都好有層次!一定要食😌
我就叫左豐洲壽司盛 🍣+ 蟹膏蟹肉海苔卷🦀
同事就叫咗職人壽司盛 🍣+ 香蔥吞拿魚蓉海苔卷🐟