2021-12-01 160 views
大澳嘅沙翁出晒名好食😋,我次次入嚟都一定要食返個,今次專登寫返個食評,支持吓。之前一向申請自駕遊,平日揸車🚗入去,平日好多鋪頭都冇開,尤其星期一,可能經歷完星期六日繁忙嘅日子所以星期一係公休,大家千祈唔好揀星期一入去。好彩沙翁平日有時都有開,但都試過一次冇開門,好失望。今次星期日去食,原來係要排長龍,長到去白雪公主嗰度仲要轉晒彎🙈,平時唔使咩排隊即叫即炸。睇到個店員真係炸到手軟😆,我哋一行八人,等咗咁耐梗係要一人食一個。雖然人多但質素沒有影響,攤凍放咗一陣都仲咁新鮮脆口,外脆內軟,沒有感覺到油膩,而且仲有種濕潤感,唔會食到口乾乾👍🏻蛋香味十足,我哋明明已經食咗好多嘢都仲覺得好好食😋真係排長龍都值得試吓😆

好彩沙翁平日有時都有開,但都試過一次冇開門,好失望。

2021-11-28
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$14 (Tea)
  • 即炸沙翁