2022-07-12 13 views
一向都好鍾意食手打牛肉burger ,今日係銅鑼灣做完facial ,見到呢間新開嘅牛堡外賣店,不期然望吓餐牌。價錢又唔算貴,仲有好多小食同埋台式飲品可以選擇。忍唔住買返屋企試吓。⭐️黃金煙芝士脆牛堡⭐️拎到返屋企,意外地發覺原來係厚厚嘅炸煙肉,加上車打芝士,炸到合為一體,極為鬆脆🤤🤤,感覺新穎,非常惹味。另外仲有一層厚厚嘅4oz 美國牛,牛味濃郁,非常Juicy,配上紫洋蔥、生菜,味道真係冇得頂。鍾意食牛堡嘅朋友一定一試難忘😍😍😍😍⭐️香竽地瓜⭐️香芋甘香清甜,外邊炸到黃金脆口。煙煙韌韌,非常特別,小朋友一定特別鍾意。👍👍⭐️芝蓋茫茫茶⭐️芝士奶蓋味道濃厚,芒果新鮮,配上清香茶味,非常清甜解渴。😋😋😋😋

⭐️黃金煙芝士脆牛堡⭐️

⭐️香竽地瓜⭐️

⭐️芝蓋茫茫茶⭐️

2022-07-10
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)