2019-03-25 44 views
呢間餐廳喺PMQ上邊,其實個位置都幾難搵,但係真係值得一試!佢每逢四,五,六都會有特別嘅菜式,例如有牛扒等等。今次我哋係星期一去,特別菜式係芝士焗生蠔,啲生蠔好大隻,我哋叫完一些再食多一set!另外叫咗個Pizza,佢啲Pizza嘅餅底係即叫即做的,所以需時會耐少少,但係值得一等,因為真係好新鮮好脆口!跟住叫咗一個菠菜蟹肉麵,呢個我覺得係一個好健康同埋新鮮嘅菜式!另外再叫咗個三文魚意大利飯,雖然份量唔多,但係好好食,味道配搭剛剛好,唔會太油膩!餐廳特別推介椒鹽雞翼都好好味,吾會太乾身,Good! 餐廳空間唔係大,但係員工服務10分好、10分友善,清潔衛生好好,最緊要係性價比好高!所有菜式都唔係太貴!真係一定要試吓!

2019-03-11
Type of Meal