2025-02-07
見到呢間舖頭好似賣緊啲又新鮮又好食嘅海鮮,我就決定試吓!入到餐廳坐低咗自行掃QR code就得!即刻叫到想食既海鮮☺️貼合時代!❣️阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888❣️長腳蟹龍蝦都超級新鮮,咬落去啖啖肉,肉質緊實,賣相一流,超開胃!☘️❣️龍蝦湯蒸蛋配蟹肉❣️一見有龍蝦湯同蟹肉,就知道呢碟野一定唔差,鮮甜既龍蝦味,再加上蟹肉真係絕配,食落口勁滑❣️罕有法國藍龍蝦❣️一見到呢道菜,每個人都會想爭黎食,啱啱好每人半隻,口感特別!龍蝦肉厚實,沾埋呢到既特色醬汁,真係好好食🔥❣️阿拉斯加長腳蟹❣️見到有長腳蟹,我哋一班人真係激動到尖叫!食起黎,每一啖都感受得到海鮮嘅鮮味飲品方面叫咗蘋果汁,好濃既蘋果味,再加埋啲冰粒,飲落好爽「天空虎嘯」係一間超特別,價錢公道既餐廳。搵新鮮海鮮既朋友,都應該嚟試試!😝有食物,有環境,有氣氛,真係無得再好啦!💖
❣️龍蝦湯蒸蛋配蟹肉❣️
❣️罕有法國藍龍蝦❣️
❣️阿拉斯加長腳蟹❣️
飲品方面叫咗蘋果汁,好濃既蘋果味,再加埋啲冰粒,飲落好爽