2017-12-12 1557 views
今日一行6人,12點3到達就開始搵野食。 因為咳左成個月既關係,所以一開波就食左熱盤先,見到有栗子同紫心蕃薯兩樣都係平時自助餐唔會見到既食物,但我自己就好中意食種類唔算多,大概分佈如下:熱盤3款,只試左其中一款西蘭花蝦球,味道正常咖哩2-3款,配印度長長既飯或即薄餅,無試到湯粉,自己揀粉,揀配料,湯底有清湯同喇沙。 喇湯味道較淡,無濃濃椰香味,帶少少辣,鐘意喇沙既朋友會失望啊,但如果只想袋配料就無問題啦肉類,有燒牛肉同火雞,醬汁唔會太咸,輕易完成火雞肉一塊,另外有糖浸栗子做配菜,大愛冷盤方面,都係大路既,4款沙律,2款凍肉,海鮮有凍蝦,青口,螺,小龍蝦,另外沙律菜夾完有得自己做mixing,係盤度撈好再夾返落碟,唔錯魚生屬一般貨式甜品種類都夠多,但唔係好岩心水所以無食太多整體質素有驚喜,但種類比起價錢相對較少,但有海景搭夠,如果喜歡多野食既buffet可能呢間就未必滿足到嚕有信用卡優惠,埋單8折~
兩樣都係平時自助餐唔會見到既食物,但我自己就好中意食
種類唔算多,大概分佈如下:

熱盤3款,只試左其中一款西蘭花蝦球,味道正常

咖哩2-3款,配印度長長既飯或即薄餅,無試到

魚生屬一般貨式

甜品種類都夠多,但唔係好岩心水所以無食太多

有信用卡優惠,埋單8折~

2017-12-12
$331 (Lunch)
Dining Offer
Credit Card Offers