2022-04-21 165 views
今日開返晚市嚕‼️不過我都係晏晝等餐廳一開門就去食😂 🎃 是日餐湯 $0係南瓜湯,味道都幾濃郁,另外仲有西芹~🍳 全日早餐 $118基本上如果menu有全日早餐可以揀嘅話,我就一定會試🥰 我最鍾意呢個有Egg Benedict🍳 同埋每樣嘢都有兩個,可以一人一個開心share✌🏻🔸煙三文魚班尼迪鬆餅:切開就見到流心效果,醬汁酸酸地幾開胃;煙三文魚唔會有魚腥味(因為我本身唔太鍾意煙三文魚嘅,但呢個唔錯、接受到);鬆餅有咬口。🔸煙肉:有兩大片,口感酥脆,雖然邪惡,但都唔會太油膩。🔸豬肉腸:同樣有兩條,肉質厚實、啖啖肉好滋味。🔸薯餅:大大塊又可以一人一半~ 外脆內軟,薯仔粒好香口 😋🔸生果沙律:生果係哈密瓜,清甜多汁;沙律無苦味,爽脆幾新鮮。🦀️ 蟹肉鹹蛋黃意大利飯 $88有蟹肉、蟹籽、青瓜同埋鹹蛋黃,其中蟹肉份量都唔少,而鹹蛋黃係滲透喺意大利飯入邊,質感creamy細膩,食完都幾飽肚㗎~☕️ Espresso Tonic +$24 賣相一流,咖啡豆係來自一間出名嘅本地烘培坊,味道偏nutty,加埋tonic water酸酸甜甜,好似飲汽水咁爽👍🏻🫖 西柚橘香茉莉花茶 +$24茶具幾靚,帶有濃郁嘅
今日開返晚市嚕‼️不過我都係晏晝等餐廳一開門就去食😂

🎃 是日餐湯 $0
係南瓜湯,味道都幾濃郁,另外仲有西芹~

🍳 全日早餐 $118

🔸煙肉:有兩大片,口感酥脆,雖然邪惡,但都唔會太油膩。

🔸豬肉腸:同樣有兩條,肉質厚實、啖啖肉好滋味。

🔸薯餅:大大塊又可以一人一半~ 外脆內軟,薯仔粒好香口 😋

🦀️ 蟹肉鹹蛋黃意大利飯 $88

☕️ Espresso Tonic +$24

🫖 西柚橘香茉莉花茶 +$24
茶具幾靚,帶有濃郁嘅茉莉花香味,暖胃又refreshing~

呢度上餐速度快,staff都好貼心比個籃我放袋,想清靜啲嘅話建議12點一開門就入座🫶🏻