2020-05-18 3062 views
星期六晚,我同我朋友想去飲野!我平時都係係呢一帶消費,relax 的!諗住港漫去試一試其他!比較左幾間,行到呢間野睇吓餐單覺得OK就諗住坐低!點知我人都未坐低惡夢就開始!!我想坐低嘅時候,有個瘦猛猛既男人凶神惡煞咁走過來好大聲咁同我講「呢度唔坐得㗎!你見唔見到留咗枱家?」當時我以為佢係黑幫尋仇⋯⋯之後我同佢講我見唔到!我見到就唔會坐低啦!之後佢態度好串咁同我講「依家出面就冇晒位㗎啦!一係就坐入面啦」當時我道火已經標緊上嚟!如果唔係我朋友拉住我,我已經發左火!我大不了唔食!對我唔會有影響!尖東話晒都係半高級地方!我唔明點解會有間咁樣嘅餐廳喺度污染左半個海港!!之後再有個男人行出嚟我再同佢講返呢件事,佢都好客氣咁樣同我哋講話暫時得入面張枱!我相信佢哋已經唔係好想做我哋生意!因為佢哋同我哋講「但係入面張枱有還檯時間!最遲7:30要還枱!」但係當時已經7:05!其實我想講,我唔係志在食,我自在投訴姐!!我相信以呢一個價錢你去附近是但一間都唔會有呢d服務質素!!我寧願俾多少少錢幫襯隔離間意大利野!最後我哋當然冇幫襯走咗!去左隔離d餐廳! 如果大家有能力去消費,我強烈建議大家去其他附近嘅餐廳!寧願

我相信以呢一個價錢你去附近是但一間都唔會有呢d服務質素!!我寧願俾多少少錢幫襯隔離間意大利野!最後我哋當然冇幫襯走咗!去左隔離d餐廳! 如果大家有能力去消費,我強烈建議大家去其他附近嘅餐廳!寧願比多少少錢都唔好幫襯呢一間!費事食咗都背脊骨落!!貼錢買難受!