近排天氣轉涼,所以我都同朋友出多咗街,因為行街冇咁熱😂行到咁上下,就諗住喺附近搵啲嘢食但係我又唔想食啲連鎖快餐店咁啱見到呢間舖頭新開張 所以就入咗去試吓 😄😄😄其實我對茶餐廳嘅要求都唔係話好高對於我嚟講 其實快 靚 正 就可以但係呢間餐廳令到我對茶餐廳有改觀😍我先講環境啦,佢唔會好似其他茶餐廳咁坐得咁迫😀 起碼卡位坐咗兩個人仲可以放到個袋✌️✌️✌️員工服務態度都好好👍因為我有選擇困難症 啲員工都好落力介紹邊樣好食😂😂最後我哋三個人叫咗三樣餸甜麵醬四季豆豬頸肉 $88咖喱牛坑腩 $ 92 啫啫滑雞煲 $88令我有驚喜嘅就係四季豆😍😍個味道好特別,同出面嗰啲有分別👍👍豬頸肉又大嚿 肉質又嫩 好味👍牛坑腩份量都好多 咖喱就偏甜少少 啱我口味😝😝雞煲正常發揮 隻雞好滑👍份量足夠 夠鑊氣 整體嚟講,我覺得比起其他茶餐廳味道好食👍 下次叫多啲人就可以嗌到幾個款☺️環境 。 🌟🌟🌟🌟🌟服務態度🌟🌟🌟🌟🌟舒適 🌟🌟🌟🌟食物質素 🌟🌟🌟🌟🌟
近排天氣轉涼,所以我都同朋友出多咗街,因為行街冇咁熱😂
行到咁上下,就諗住喺附近搵啲嘢食
但係我又唔想食啲連鎖快餐店

甜麵醬四季豆豬頸肉 $88
咖喱牛坑腩 $ 92
啫啫滑雞煲 $88

令我有驚喜嘅就係四季豆😍😍
個味道好特別,同出面嗰啲有分別👍👍
豬頸肉又大嚿 肉質又嫩 好味👍
牛坑腩份量都好多 咖喱就偏甜少少
啱我口味😝😝
雞煲正常發揮 隻雞好滑👍份量足夠 夠鑊氣

環境 。 🌟🌟🌟🌟🌟
服務態度🌟🌟🌟🌟🌟
舒適 🌟🌟🌟🌟
食物質素 🌟🌟🌟🌟🌟
啫啫滑雞煲
咖喱牛坑腩
甜麵醬四季豆豬頸肉
2023-11-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$85 (Dinner)
啫啫滑雞煲
咖喱牛坑腩