2014-08-22
呢日同朋友farewell,想留係大埔食飯,左搵右搵之下發現呢間野就決定試下。去到發現個門口唔多吸引,不過大家都好累所以決定試下!可能星期日有啲爆,不過好彩等左五分鐘就入得,入到去感覺都幾舒服。侍應妹妹推介黑松露海鮮意粉同三文魚芥末pizza,大約七八十蚊一個pizza,同埋六七十蚊一個意粉,酥皮湯加十蚊就有,西餐黎講咁既價錢,我地都冇抱太高期望。等左十分鐘就有酥皮湯,ok la,同大家樂差唔多。無耐意粉就黎,睇落賣相唔錯,我地3個女仔share一個意粉都夠食。個意粉煮得岩岩好,唔太淋唔太硬,而且黑松露既味好正好香,呢個黑松露海鮮意粉值得返卓!當我地五個女仔風捲殘雲咁解決左個意粉之後,個pizza都上埋lu,呢個都係好好味!煙三文魚都幾大塊,襯芥末有小小辣都幾特別,好足料。最後到飲品,d朋友唔想飲茶餐廳既野飲所以叫左木瓜奶同埋fruit punch,好多野飲揀,好滿足!最後埋單二百蚊左右,每人70蚊度,好夠飽之餘也好驚喜,特別係黑松露海鮮意粉!雖然個門面真係麻麻地不過最緊要食物好味,仲要幾抵食。
等左十分鐘就有酥皮湯,ok la,同大家樂差唔多。