2017-05-07
有個朋友仔將要離港去台灣定居 所以約埋三五知己同佢見過面傾下計 朋友話有間係佢家附近(長沙灣)既餐廳 d食物唔錯又經濟 去到發現原來係食炸雞pizza同意粉 我地各自到達 當然最近就最早到達啦 入內lunch 時間都坐得滿滿 但竟然唔覺太吵鬧 還可以靜靜傾下計添 講翻d食物先 Overall可以再encore的 凱撒沙律 + 煙三文魚or雞肉 另加$12咁都有兩片多 味道同凱撒沙律好夾 夠清新原味烤雞 味道腌得剛剛好 烤得皮脆肉香 竟然最普通係我最like囉海鮮闊條麵 夠份量 面頭滿滿蟹柳鮮尤蜆肉白汁掛每條麵 但麵條質感同pizza hut唔太同 也是另一種風味 魔鬼芝士炸雞 芝士勁多 不過無拉絲應該用左車打單一芝士整 口感唔夠層次 但味道都夠惹味嘅賣相感覺較乾身 估佢唔到食落又不是太乾喎 配埋個BBQ醬最好味 Pizza朋友揀左BBQ醬 餡料係雞肉主力 夠熱辣辣 pizza底焗得脆仆仆 重係拉絲芝士黎 飲品選擇左特飲雜梅沙冰 不會太甜好fresh
講翻d食物先 Overall可以再encore的
凱撒沙律 + 煙三文魚or雞肉 另加$12