2021-09-22
佢嘅餐牌上面嘅食物圖片 ,一向吸引眼睛,每次小女兒經過,都被佢哋嘅pancake圖片吸引。 今日決定早點吃晚飯,見到仍然有午餐價錢選擇,當然覺得抵,而且侍應亦好禮貌, 呢啲係今時今日,一間普通餐廳成功都要有嘅其中一個因素,咁樣就算啲食物唔係太突出,客人都會記得你同埋返轉頭食。「蒙莎芝士焗肉醬意粉」$82食過咁多肉醬意粉,佢味道係唔算太差,較為乾身,芝士亦多 ,份量亦適中。「卡邦尼意粉」$82算唔錯,但係有啲偏鹹,感覺有啲漏, 但係日本style嘅卡邦尼意粉的而且確係咁樣嘅質感同埋口感, 只係可能太早食飯,吸引性減少。「士多啤梨Pancake」$54 (追加有折)’正如頭先所講,餐牌上面嘅pancake相片真係好吸引,食到飽一飽都想試一試,於是叫咗個士多啤梨pancake,因為材料主要係士多啤梨同埋啲cream,而糖漿就比較少,接近冇一樣,所以食落比較乾身,所以賣相一流,味道一般。「忘不了」 $25 (跟餐-$10)天氣熱諗住叫杯沙冰解渴,點知嚟到咁細杯有啲失望,都唔緊要,但係杯嘢太甜,唔係人人接受到,不過都感覺到好似有啲水果肉粒係入面,意思係真生果打出嚟。 「熱果味茶」(跟餐免費)諗住
「蒙莎芝士焗肉醬意粉」$82
「卡邦尼意粉」$82
「士多啤梨Pancake」$54 (追加有折)’
「忘不了」 $25 (跟餐-$10)
「熱果味茶」(跟餐免費)
諗住清清地畀小朋友飲,有果味,但同樣太甜。