本身打算同朋友慶祝生日,比個驚喜朋友,本身打算whatsapp訂枱(因為佢話接受whatsapp訂枱),但隔左一日都唔覆機的,要直接打去先得。咁我就交帶左朋友生日想寫佢個名落甜品到,點知果晚朋友早左收工,想上去坐陣先,我就致電同職員講我朋友會上黎坐低先,言下之意即係叫職員唔好爆左個驚喜出黎。但當我朋友上到去時,職員竟然問佢係咪訂左蛋糕!!但朋友因為唔想我掃興,所以等真係上左蛋糕先同我講返件事。訂枱唔覆機都算,連小小唔應該犯既錯都要做,同埋當時見到職員好得閒,唔明點解唔覆機?呻完一輪,講返啲野食,其實食物質素唔差,個龍蝦湯好夠味,會有啲龍蝦肉係到。秘製紅黑雞翼酸酸甜甜,都幾開胃。野牛肝菌藍青口燴意大利飯,飯既軟硬度岩岩好,成碟飯又唔會太水或者太乾,牛肝菌都好入味、只係青口食落口無乜味道。卡邦尼海鮮意大利麵同凍玫瑰荔枝梳打都唔錯。總括,個人認為一般朋友聚會,普通食餐飯,呢到係唔錯既,但假如慶祝生日,紀念,或者其他要比驚喜既飯局,我就好有保留啦!PS: 因為餐廳燈光比較暗,所以無影過啲食物,淨係影左張擺設

秘製紅黑雞翼酸酸甜甜,都幾開胃。

卡邦尼海鮮意大利麵同凍玫瑰荔枝梳打都唔錯。