2021-03-28
1905 views
One of my favourite Hot Pot Restaurant❤️..呢間火鍋店♨️ 係其中一間我愛打邊爐之一🥢。質素不錯、食材新鮮、服務亦貼心,環境亦相當舒服,難怪愈開愈多分店,推介比鐘意打邊爐既朋友🤗。知道佢係沙田都開左新分店,呢日黎開邊頭想吃火鍋❓一定諗起這家。今次火鍋選擇左鴛鴦湯底:四川麻辣🌶 & 滋補大骨鍋🐽,材料同樣豐富,質素同樣keep 到水準喔。.✨美國安格斯優質肥牛(半份) $119✨千絲柏葉(半份) $42
✨曉宇嫩牛肉(半份) $42✨美國桶肥蠔(半份) $69✨鰻魚(白鱔)(半份) $46
✨鮮龍躉片(半份) $72
✨鮮活海蟶(半份) $45✨田園菜籃(半份) $42✨功夫萵筍片(半份) $22
✨鮮竹笙(半份) $32✨鮮腐竹(半份) $19
✨凍豆腐(半份) $16✨曉宇苕粉(半份) $29.牛肉🐮 鮮嫩、柏葉爽脆;海鮮🐚🐟🐠🦐 新鮮肥美,又有桶蠔、白鱔、龍躉、活蟶子;葷類🌽🍅🥬 都精緻新鮮,整體水準都不錯啊。下午呢個火鍋雖然很瘋狂,但真的很開心很盡興💕。..×××火鍋 -Xiao Yu Hotpot]××ש沙田沙田正街18號新城市廣場一期7樓
✨美國安格斯優質肥牛(半份) $119
✨田園菜籃(半份) $42
✨功夫萵筍片(半份) $22 ✨鮮竹笙(半份) $32
✨鮮腐竹(半份) $19 ✨凍豆腐(半份) $16
✨曉宇苕粉(半份) $29
牛肉🐮 鮮嫩、柏葉爽脆;
海鮮🐚🐟🐠🦐 新鮮肥美,又有桶蠔、白鱔、龍躉、活蟶子;
×××[渝味曉宇重慶老火鍋 -Xiao Yu Hotpot]×××