2021-03-21
Fancy Hot Pot❤️ Deluxe, Fancy & Yummy🥢..長期戴住口罩😷 都要吃得滋補養生一點,今次就黎左尚膳🥢。知道它家既火鍋湯底料頭,都滋補養顏,而且好有水準又高質,因為真係落足料架😍。餐廳裝修好有中國風格,帶點古色古香味道,吃上養生鍋 & 麻辣鍋♨️ 都一樣咁滋味。性價比真係很不錯喔。先來個湯底唔少得:ll $188,趁住乍暖還寒既天氣,就來個雙拼 (美人鍋雙拼 - 尚膳麻辣鍋 小辣)。美人鍋足料有半隻雞🐥;麻辣鍋有麻香而且有鴨血底,2款都好足料啊。✨脆骨腩 $88 ✨鮮淮山 $48✨什菜籃 $68 ✨紅薯粉 $38
✨鮮腐竹 $38 ✨炸芋頭件 $48
✨炸厚切午餐肉 $58 ✨手切牛肉 (細) $188火鍋配料都好新鮮❤️,而且價錢好公道。當中手切牛肉🐮 (細) 份量都好足而且鮮嫩;什菜籃🥬 同樣份量好足,超多菇菌🍄 係底,食唔完😍;脆骨腩🐟 真係好脆口,肉質又夠爽口;其他都份量好足啊。打邊爐食午餐肉,朋友很愛🤗。另外,呢度茶芥 $40 位,已經包左醬油、前菜、茶位,真心好公道啊。不過我另外點左杯杞子圓肉菊花露 $68,就略嫌有點少貴,不過真心足料好飲又清熱明
先來個湯底唔少得:l[尚膳養顏美人鍋]l $188,趁住乍暖還寒既天氣,就來個雙拼 (美人鍋雙拼 - 尚膳麻辣鍋 小辣)。美人鍋足料有半隻雞🐥;麻辣鍋有麻香而且有鴨血底,2款都好足料啊。
✨脆骨腩 $88 ✨鮮淮山 $48
✨什菜籃 $68 ✨紅薯粉 $38
✨手切牛肉 (細) $188
什菜籃🥬 同樣份量好足,超多菇菌🍄 係底,食唔完😍;
脆骨腩🐟 真係好脆口,肉質又夠爽口;其他都份量好足啊。
打邊爐食午餐肉,朋友很愛🤗。
另外,呢度茶芥 $40 位,已經包左醬油、前菜、茶位,真心好公道啊。不過我另外點左杯杞子圓肉菊花露 $68,就略嫌有點少貴,不過真心足料好飲又清熱明目,打邊爐好岩飲可以潤一潤。而朋友就飲左2杯可樂 $12 (杯),真係岩晒佢個肥仔啊🤗。
總括呢度質素不錯,而且價錢大眾化,份量足料又新鮮,係一間唔錯既吃火鍋店之選喔。 .
×××[尚膳養顏滋補鍋 -Fancy Hotpot]×××