2024-03-28 283 views
竹炭包配🧈🧄口感脆脆的 好像在吃濃濃的芝麻雪糕 第一次吃這樣特別又好吃的麵包 配上牛油和蒜頭with油 麵包舔一舔再吃 不得了 沒想過麵包也可以做得這麼精緻用心 配搭得令人驚艷的味道 這是我吃過最好吃最用心細膩的餐前包☺️☺️Menu都好有心思有唔同國家既牛俾你揀 店員會細心介紹今次我哋試左Bone in Prime Rib🥩店員好用心 會係你面前即切望落已經好想食 一面切一面feel到好juicy我哋叫左medium 食落一d都唔韌 非常juicy有點炭烤味 味道簡單好易入口我哋仲試左 Truffle & Egg Mashed Potato🍳🥔有驚喜 truffle egg加左流心蛋既味昇華左一個層次 令到個mashed potato味道更加豐富今次既用餐體驗非常滿意環境位置清靜 服務細緻用心好欣賞可以係寧靜舒適既環境享受用心烹調既食物
竹炭包配🧈🧄

Menu都好有心思