2018-05-08 311 views
放工覺得肚餓約埋朋友試吓這間叫夢想駅的新餐廳。一入到去聞到香噴噴的意粉醬汁味,好醒神。再行入去周圍環境幾文青,濶大的木枱加藍色的背椅好舒服。望出窗外還可見到日落的餘暉。我們點了拿破崙天使麵及日式雞扒烏冬,飲品點了百香果菓茶及香芋奶茶。天使麵賣想幾靚又好味丶估吾到雞扒不用油炸而做出炸的效果,好味得來吾會肥又健康,藉得一讚。豬骨湯不油膩,是比較清甜健康那種。所有食物食得出廚師對客人的體貼。菓茶有驚喜,好飮又沒有其他台式店舖的太甜。可能由於新開業,點菜後都等了十分鐘才出菜,但因為環境舒服,和朋友傾下講吓都好enjoy。而且那裡有些玩具提供任玩,好禍心!下次可以帶埋小朋友去都合適。最後埋單原來不用加一,抵食!
最後埋單原來不用加一,抵食!
2018-05-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$52 (Dinner)