2011-01-10 15 views
住附近成日都尼食.蘑菇雜菌risotto:veggie菜式,有好多蘑菇.risotto濕得尼冇正宗咁濕,比較易入口.佢煮完之後會倒橄欖油,成個飯香晒..但食完勁口渴蕃茄意粉:同樣係veggie菜式,但我覺得用既蕃茄好酸..如果加埋野飲大約50蚊左右.佢既咖啡好滑,每一杯拉花都拉得好靚.但expresso冇decaf都略嫌唔夠濃.之前用紅色膠椅非常唔好坐,衣家轉左椅舒服好多.佢唯一既缺點係上菜好慢,幾乎整完一樣先到另一樣..如果想等埋一齊食尼先果d已經凍晒.但under $40就有個risotto/意粉(唔包野飲)係呢一區算係平價,好食我就唔要求咁多啦
住附近成日都尼食.

蘑菇雜菌risotto:
蕃茄意粉:同樣係veggie菜式,但我覺得用既蕃茄好酸..

$50 (Dinner)
  • 蘑菇意大利飯