2022-02-22
今次要同各位朋友介紹嘅就係位於北角嘅愛上米線💗 真係一食愛上,性價比極高😆只係幾十蚊嘅價錢,但係就有齊晒主食、小食、嘢飲,而家疫情關係仲可以外賣返去慢慢食,我哋今次就選擇咗外賣,店主好細心咁樣將每一樣嘢都分開咗裝,咁就唔怕撈亂咗嘢食嘅味道😚👍🏻同埋餐廳環境都好乾淨企理,非常時期都可以放心享用同埋🍜依度嘅米線全部都好高質我就叫咗一碗牛展湯米線同埋椒鹽雞粒蔥油餅依度嘅米線好食就一定㗎啦,材料超級足,而且湯底有少少辣香味,非常好食香口,食咗一啖就停唔到🤣特別推介嘅係椒鹽雞粒蔥油餅椒鹽雞粒甩咗指天椒來炒,雞肉非常鮮嫩,配埋指天椒食辣得好過癮😆 蔥油餅唔會太油,香口惹味另外呢對嘅小食都唔可以錯過,尤其是係皮蛋,味道好特別,廚師喺皮蛋上邊加咗蔥同埋蒜頭落去,第一次食依種做法,味道好特別,令到皮蛋嘅味道更加有層次😘
同埋餐廳環境都好乾淨企理,非常時期都可以放心享用同埋🍜
依度嘅米線全部都好高質
我就叫咗一碗牛展湯米線同埋椒鹽雞粒蔥油餅