2013-02-03 171 views
男朋友生日, 想了好久, 雖然要提早10天訂枱, 但好彩終於訂了MUNCH. 因為..........(意外驚喜!!)蠔湯: 賣相都好有心思, 而且蠔味相當濃, 餐飽都尚可, 仍暖我最喜歡的鵝肝: 網友果然無介紹錯,外脆內軟,而且夠哂份量, 味道當然OK, 但份量太大, 有一點"溜".吞拿魚: 跟伴碟的紫菜蘿蔔一起, 賣相都特別, 黑椒味OK啦,好在唔會太亁, 不過不失牛仔扒: SIZE 雖然不是太大, 好彩夠Juicy,再加埋芥茉簡直係絕配生日甜品到啦! 特別訂為男朋友慶祝而訂, 係我好鐘意食的拿破崙!外脆, 而且不是太甜. 最後再配上外形特別的葉形咖啡, 額外交yummy yummy. 男朋友都話OK, 下次可以再同D friend再end call !價錢都算合理!

價錢都算合理!
2013-01-21
$400 (Dinner)
Celebration
Birthday