2018-07-27 537 views
今朝9:40分就黎到裕興,放假都一早黎到中環就係為左佢既早餐多士!沿住士丹利街向上環方向行到尾就會見到佢。人唔多,一到就有位坐!檔口個樣好QQ,有兩個公仔樣,應該係老闆同老闆娘。呢個早餐餐牌,如果第一次黎食,其實唔係好明,不過我決定叫齊炒蛋雙拼系同醬多炒蛋系應該無錯!落單時會提你要等幾耐,我地就要等25-30分鐘!除左多士,仲有麵類選擇,不過當然多士矜貴好多!每日供應有限,售完即止,當天10點就已經賣完!整到你份3文治時先會比杯野飲你,呢杯奶茶我明明叫左少甜,都好甜....下面張相係醬多炒蛋系拼咸牛肉,即係一片多士本身𠝹開中間搽左花生醬,咸牛肉炒蛋放一邊。呢個超超超超好食!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻個塊花生醬多士好脆好香口烤得岩岩好又薄身,真係不得了!食完多士再食埋塊炒蛋好滿足啊!真心推薦!👍🏻老闆娘教要加埋黑椒至夠好食👍🏻咁又真係喎,味道頓時提升左!跟住另一份炒蛋雙拼系拼五香肉丁又黎喇!嘩!個啲花生醬流晒出嚟,極度邪惡!都好食嘅,不過有比較之下,呢一份三文治比較膩,女仔食一碟share已經好夠。同埋花生醬撈埋炒蛋一齊食應該未必人人受到。我食完之後真係飽左一日!裕興淨係開平日嘅咋,早餐每日限量發

檔口個樣好QQ,有兩個公仔樣,應該係老闆同老闆娘。

凍奶茶

醬多炒蛋拼鹹牛肉

老闆娘教要加埋黑椒至夠好食👍🏻咁又真係喎,味道頓時提升左!

炒蛋雙拼五香肉丁
裕興淨係開平日嘅咋,早餐每日限量發售, 10點鐘佢已經掛呢個牌出嚟,即係已經冇三文治食喇!食得出老闆既用心製作,絕對值得一試既大排檔早餐!
2018-07-19
$38 (Breakfast)
醬多炒蛋拼鹹牛肉