2009-04-04 4 views
今次我牛魔王 又出動到東尼羅馬, 因大公子默書一百分 , 就帶佢去豪一次吧! 十多年前曾在三藩市食過一次, 香港就未試過!我倆叫左洋蔥圈half size, 半份己駭得我呆了, 份量大得驚人. 味道ok!法式洋蔥湯是真的法式, 不花不假! 大公子鐘情於ribs, 又係叫左半份 足足有八條骨, 味道很好且超淋, 比起意粉屋的高出幾班, 一點也沒掉了招牌! 大公子吃得開心不已! 我就叫左肉眼扒, 問waiter牛肉來自邊處, 他說是澳州穀飼的, 扒燒得很香, 肉質ok! 如果是美國的就更好!餐前柯打左什果賓治及紅餐酒, waiter話八點前歡樂時光買一送一, 我就前後飲左兩杯紅酒, 超值! 這裏的服務很好, 待應也相當有禮, 吃完主菜後大公子也飽到不得了, 連他最愛的甜品也不叫了, 埋單伍佰伍十大元, 好祈望他再得一百分, 可再來擦一次!
今次我牛魔王
又出動到東尼羅馬, 因大公子默書一百分
, 就帶佢去豪一次吧!

十多年前曾在三藩市食過一次, 香港就未試過!
我倆叫左洋蔥圈half size, 半份己駭得我呆了
, 份量大得驚人. 味道ok!

Onion Ring
French Onion Soup
Ribs, Half Portion
Rib Eye Steak
2009-03-28
$275 (Dinner)
Onion Ring
French Onion Soup