2011-09-25
本來諗住去隔離京城囍饍飲茶不過見到咁多人排哂長龍等位,我地又趕時間所以費事等過咗黎潮人飯堂飲茶以為都要等一陣位點知一入到去就有位食完終於明白點解唔駛等都有位真係求我都唔會再番去食廿!!!我相信冇人會願意一路食一路受氣難聽d講句大排檔都好服務過佢!!!首先講講d食物先,我地叫咗碟瑤柱蛋白海皇炒飯,炸明蝦角,蘿蔔糕+芋頭糕,三式包碟碟野食都係縮水版,唔知仲以為去咗小人國....最離譜係碟明蝦角,奉勸大家真係唔好試,食皮多過威蝦,我真係冇誇大,佢地用蝦毛黎包嫁!我地仲諗住叫咗個三式包,可以3種唔同味既包個個都試下,點知....不但只個包細到好似縮咗水咁,包功超差,d餡擠哂出黎,個包身又硬入面d餡全部肥膏多於义燒!!野食麻麻都算,D服務真係差到唔可以原諒!!!我地諗住揮手叫個侍應過黎幫我地加一加水,點知個女侍應一黎到就勁惡咁叫咗聲"要咩廿!!!!!!!"D態度真係差到!大佬我家下殺咗你全家咩!我前世欠咗你既咩....我俾$黎唔係黎受氣嫁!本身我地個水煲係擺喺埋面,因為d野食都多到冇地方擺,d侍應碟又唔收,搞到冇哂位加完水番黎,個女侍應喺我地面前又搞個蠟燭又搞黎搞去,都唔知點咁!跟住冇擺番個壺入
不過見到咁多人排哂長龍等位,我地又趕時間所以費事等
過咗黎潮人飯堂飲茶
以為都要等一陣位
點知一入到去就有位
食完終於明白點解唔駛等都有位
真係求我都唔會再番去食廿!!!
我相信冇人會願意一路食一路受氣
難聽d講句大排檔都好服務過佢!!!
首先講講d食物先,
碟碟野食都係縮水版,唔知仲以為去咗小人國....
我地仲諗住叫咗個三式包,可以3種唔同味既包個個都試下,
點知.... 不但只個包細到好似縮咗水咁,包功超差,d餡擠哂出黎,個包身又硬入面d餡全部肥膏多於义燒!!
野食麻麻都算,D服務真係差到唔可以原諒!!!
我地諗住揮手叫個侍應過黎幫我地加一加水,
點知個女侍應一黎到就勁惡咁叫咗聲"要咩廿!!!!!!!"
跟住冇擺番個壺入埋面就走咗去,由得個壺擺喺個枱邊阻住我地食野! 食到條氣頂住索性埋單走人,埋單個陣多謝都冇句仲要黑口黑面對住你!
真係你食埋我個份!我以後都唔會去呢間野飲茶!
身為soho東其中一間食肆,應該有番應有既服務水準,呢間咁既野間直影衰soho東成個image!簡直不知所謂!
成間酒樓入到去d侍應全部都係好似當你殺父仇人咁
為大家有餐開心飯食,真係誠心勸大家唔好幫襯.
小女真係好少食野嬲到咁,但今次真係忍唔住點都要開post同大家分享下!