2009-04-13
一心諗住去沙田麗豪住番晚、食餐勁,反正佢哋嘅復活節優惠確實低。我哋就book咗濠餐廳,七點半食海鮮BBQ ,見佢哋話乜都有得食,諗起都興奮!準時去到,服務就一般,個個都無乜笑容,個塲未算爆,但食物就清晒,我諗可能節日關係,真係無嘢食,海鮮得番幾隻無肉蟹腳,我都無法,唯有食吓salad,但又無晒醬,咁去食魚生囉!好,不過要排隊,好似走難咁要同人分享食物。無法,唔排無得食,迫住向現實低頭。個chef問排我前面嘅美女食乜,佢話每樣要d,點知個chef話事關人多,只可以叫三種,唔係吖嘛,叫咩自助餐先?貴嘢就排餐死,平嘢就任食,咩世界?唔好勞氣,因為BBQ都係要排,我哋等咗半個鐘,完全感覺等咗半世,真係可憐,仲要係無乜嘢食,死未?牛扒、羊架、大頭蝦、青囗,但唔係話好食,自己燒仲正,隻青囗乾到嘔,又無味,唔知為乜辛苦自己。我諗俾錢我都唔會再去,真係一餐無得食嘅唔自助嘅自助餐,never again!!!!