2020-07-23
首先講既係服務:Marks and Spencer既員工好有禮貌,尤其係收銀,唔該前唔該後,唔好意思?超好禮貌———————🍻手工啤酒七彩繽紛....🟣🔵🟢🟠🟤未飲望見已經好開心———————-🍻平日我好小飲啤酒,好多年都....滴.....啤酒....不沾,因為之前飲過某一D牌子既啤酒,隨了又難飲之外,又嘔又全身敏感之後,一直都無飲過,直至到今年既某一日,同朋友食串燒果間鋪係賣手工啤酒,咁果間舖果過D手工啤味道幾好飲,而且亦無敏感又無嘔之外,又覺得味道不錯,之後就開始對啤酒🍻無咁抗拒,今日去咗Marks and Spencer見到D手工啤五顏六色好colourful⋯⋯😍我見到D好有色彩既嘢就好開心🥳所以又買咗反屋企,等我雪凍咗之後,再試吓好唔好味道,唔知飲邊個味道先好呢?😀😀😀😀——————五款味道唔知邊款最好飲??😃😃😁😁🟣CORNISH SAISON ——飲落好fresh。好有請新花香嗰種感覺😊😊!🔵LAND BACK PALE ALE 🟢AMERICAN PALE ALE 🟠LAID BACK LAGER🟤SALTED CARAMEL PORTER七彩繽紛....🟣🔵🟢🟠🟤望
———————
望見已經好開心
飲咗一罐我已經覺得味道很不錯👍
相信每一種味道我都一定會鍾意飲
開心🥳簡單
開心就係甜簡單......