九月廿三日, 今日又忍唔住同班同事出咗街食飯,因為佢哋話去《穴》呀, 我又勁想食個「七彩角切魚生飯」喇~~今次其他三個同事都話想食, 於我我哋決定先叫兩個, 睇吓師父今日心情靚唔靚先~等咗一段時間, 見到出咗好多個「七彩角切魚生飯」, 今日似乎好多人落 order 喎~終於嚟咗啦! 依? OK 喎!! 份量同上次食差唔多, 仲幾多鮮帶子添呀! 即係今日師父心情好啦!立即再幫同事們叫多兩份, 班同事話係我叫個份量先咁正常喎~上次佢哋自己落 order, 啲刺生既份量即刻少咗同冇咁新鮮喎~等咗好耐, 再嚟多兩份, 一樣咁大份喎~~ 唔會好似之前咁份量差咁遠!!不過今次真係好多人幫襯呢個飯, 連個大碗都唔夠用, 要用另一個款頂住先啦!今日雪糕係曲奇同荔枝味, 我哋全部都叫晒曲奇味, 因為荔枝味上次食過好似藥水味呀!呢次四個「七彩角切魚生飯」都唔錯, 只係啲三文魚腥咗少少, 但都係果句, $65 唔駛加一既大大碗魚生飯, 仲有個雪糕同麵豉湯, 咁抵食去邊度搵?更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=109
九月廿三日, 今日又忍唔住同班同事出咗街食飯,

立即再幫同事們叫多兩份, 班同事話係我叫個份量先咁正常喎~

呢次四個「七彩角切魚生飯」都唔錯, 只係啲三文魚腥咗少少,

更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=10994
$65 (Lunch)
  • 七彩角切魚生飯