露面手工拌麵料理

Biang Biang Noodles
今日上左半日堂,體力上同精神上都好攰,所以決定好好食一餐當鼓勵一下自己!上Openrice見到呢間露面手工拌麵抖理個闊麵好似好正,於是決定今晚食佢~我叫左野生松茸鮮雞湯($38)最近返新工加上要上RYT200堂,個人好操勞好攰,呢個原盅雞夠曬滋補,而且唔覺有味精,鮮味十足!椒香麻辣湯小雲吞10粒($42)唔太辣,怕辣人士可以放膽食!麻辣雲耳($28)呢個比小雲吞辣d,食落爽口過癮~嫩雞白布湯闊麵另加老壇酸菜($73)呢個湯底好濃郁,d雞好嫩唔鞋口,麵身夠煙韌,難怪咁多人推介,絕對值得一試!個老壇酸菜加埋落去個麵食,個味道又再昇華~飲品我叫左凍極品陳年龍鳳檸蜜($32)同平時嘅好唔同,呢個隻味香濃好多!今日呢餐雖然食得好豐富、好飽足,但埋單都係二百幾,其實都幾抵!

2022-08-14
Type of Meal