2007-09-07 1 views
9.4 (tue) dinner上次去阿拉已經係幾年前既事,今次印象好好多練習後去CWB 食,諗住食d平日要勁排既食肆,例如板x,但十點都仲咁多人,就向右望…咁就提議去阿拉叫既全部都好得喎,對上海菜唔太好既我都覺得要再返黎食1) 雞絲粉皮- 芝麻醬加d粉皮口感味道超得2) 石頭窩海鮮飯- 料唔會好少,唔會好乾,又唔會好似korean石頭飯"lone",overall 唔錯3) 阿拉湯包(小籠包) - 雖然皮唔係好薄,但夠湯+ 夠肉都ok啦! 4) 高力香芒xx - 平日見高力豆沙多,呢個就比高力豆沙好,因為唔會好似豆沙咁甜,配搭好fresh!service 、環境好,坐亦舒服,好乾淨,傾偈都零舍舒服今餐我地三個都好滿意最後多謝師兄請客!
9.4 (tue) dinner

上次去阿拉已經係幾年前既事,今次印象好好多

叫既全部都好得喎,對上海菜唔太好既我都覺得要再返黎食
1) 雞絲粉皮- 芝麻醬加d粉皮口感味道超得

service 、環境好,坐亦舒服,好乾淨,傾偈都零舍舒服
今餐我地三個都好滿意

最後多謝師兄請客!