2023-12-29
平時好少入屯門嘅我😂,知道屯門有一間大排檔價錢平得來又好味😋,所以我就約埋一班屯門好友一齊食飯😗- 肥南小炒皇😝 魷魚🦑、韮黃、炸白飯魚🐟、腰果等配料爆炒後,散發出濃郁香氣🙈,鹹鮮味十足😍,魷魚新鮮爽彈😝,炸白飯魚香口惹味😉,腰果更帶出香脆堅果口感🥰,整道菜式十分有鑊氣😊- 燒鵝🦢 燒鵝皮香脆焦香🤣,油脂感豐富,燒肉肉質軟嫩多汁🤩,鴨味濃郁,整體燒鵝肥瘦適中,入口帶有獨特燒烤香味😛- 避風塘脆骨腩😝 金黃酥脆的骨腩帶有微辣避風塘醬汁,入味得來很惹味☺️,經過香炸後脆骨腩口感外脆內軟,依然保持有鮮香肉汁,口感豐富😎冬天最啱三五知己一齊去大排檔食飯😉,氣氛即時提升🤩,大家經過屯門的話,都可以過嚟試吓💕📍肥南燒鵝風味小廚 - 屯門屯門鳴琴路1號山景邨景樂樓冬菇亭1-4號舖@tuenmun.fatnam #justlingggxd_港式#justlingggxd_屯門
- 肥南小炒皇😝
- 燒鵝🦢