2019-02-26 845 views
開完會食乜好 朋友:我有ruby Tuesday 會員呀 半價架 就咁話⋯⋯⋯⋯⋯出發首先最好玩就係依個 內容味道不錯 最正係吞拿魚通粉沙律鬆一鬆 飲返杯先 cheer 這個都係預期好味 不過要親熱食 凍左芝士硬左 痴埋一舊三種口味 一人一款 認真麻麻地 雞太實 豬太淋太重味 (睇餐牌先知自己食緊乜🍔)🤦🏻‍♀️同一般炸嘢一樣 粉太厚 芝士西蘭花🥦無味 只食到厚厚的炸粉 炸芝士不借 要點黃色醬會好味啲通粉淋到入口即溶 食左一啖就無食 朋友話蟹肉啖啖有蟹穀 最後一樣到了 味道唔借 朋友係特定來食這個的 已經好滿足了 只食到一條骨 薯蓉 配菜零味道 似開粉薯蓉+幾粒薯仔咁 食物都係一般 依個質數價錢算貴了 有50%off 都可以 正價就太貴了
開完會食乜好
通粉淋到入口即溶
食左一啖就無食
朋友話蟹肉啖啖有蟹穀
豬肋骨

$600 (Dinner)
自助沙律🥗吧
豬肋骨