2022-10-16 525 views
三周年大優惠 - 身份證有9/0/s/l/a/z/y 就至少2個字有折啦! 詳情留意返 90sLazy!全日懶人包 - $128 (原價)其實即係All Day Breakfast 份量都幾多嘅, 煙肉同薯餅炸到幾脆, 多士都烘得岩岩好, 不過略嫌個炒滑蛋overcooked 少少剩返嘅沙律蕃茄香腸就中規中矩! 龍蝦汁軟殼蟹意粉 - $128 (原價)擺盤幾靚 ❤️軟殼蟹好抵讚, 原隻切開一半上菜, 幾大隻, 又有蟹肉啦,炸得很脆口就唔使講啦, 意粉好有咬口, 同意粉真係掛咗龍蝦汁,雖然唔算未去到好似龍蝦湯咁濃郁,但你都係食到龍蝦嘅香味, 唔係假嘅龍蝦汁!!!真材實料! 炸洋蔥圈及炸芝士條 - $65 (原價)因為佢上菜上得好快呀,我係未食得切, 到我食芝士條嘅時候我嘗試去拉絲, 可能因為因為過咗夠熱嘅時候,所以就好快拉斷咗👉🏻👈🏻 相反洋蔥圈就揸得外脆內軟個洋蔥好甜好香, 欣賞欣賞!!!凍薄荷朱古力 - $45 (原價)我唔鍾意薄荷朱古力無飲過😂 朋友話普通咗少少, 朱古力味未算好濃🙈熱日式焙茶 - $54 (原價)Cafe 要飲熱飲品因為有拉花嘛🤣本身我都對佢好有期望,但係嚟到之後呢

全日懶人包 - $128 (原價)
其實即係All Day Breakfast

龍蝦汁軟殼蟹意粉 - $128 (原價)

炸洋蔥圈及炸芝士條 - $65 (原價)

凍薄荷朱古力 - $45 (原價)

熱日式焙茶 - $54 (原價)

Cafe 要飲熱飲品因為有拉花嘛🤣本身我都對佢好有期望,但係嚟到之後呢我覺得焙茶味未算好濃🥹對於我追求茶味嘅人黎講係未夠嘅!

總括嚟講覺得嗰啲炸物都做得幾好, 主食唔錯啊! 飲品就未算好突出, 而餐廳環境幾舒服, 但私隱度未算好高, 可能係因為我咁岩被安排係sofa角落其中一隻角, 同其他食客對望就會有少少尷尬👉🏻👈🏻🙈