2005-12-16 7 views
去銅鑼灣行街,揀左呢間食晚飯:Towngas Avenue Cafe煤氣公司開既restaurant,聽落幾得意,ha 打開menu,set dinner 一個main course都要17x,重要係乜都無包,都幾貴!加多$40可以多個湯、$70可以有埋前菜~ 貴~! 不過好食!而且服務算好專業... 甘筍包- 不過不失既餐包,當然都已經比一般餐廳既餐包有水準蘑菇忌廉湯配新鮮無花果及黑松露菌油- 個名好長,食唔出有無花果,不過個湯煮得好香滑,味道一流!係我既回味既dish法式釀鵪鶉- (個名後邊果段唔記得左喇\_/ ) 鵪鶉味道唔算特出,個汁亦都麻麻,我嫌略苦,反而係釀係鵪鶉裡面、用忌廉炒過椰菜花非常好味 餐飲點左hot chocolate,不過只係麻麻 臨走時個waiter突然拎左個芝士蛋糕出黎,話係間店既三周年紀念送既,突然有我最愛既芝士蛋糕出現,真係好驚喜ar!!! \_/
煤氣公司開既restaurant,聽落幾得意,ha

甘筍包- 不過不失既餐包,當然都已經比一般餐廳既餐包有水準

餐飲點左hot chocolate,不過只係麻麻