2017-07-21
本身係openrice book左6:30,但可能時間尚早,去到見到仲有好多位,就直接walk in安排嘅位置坐得舒服,唔會逼之後叫左個小辣招牌雞煲,雞煲到後,店員先細心地幫我地撈勻個煲,然後就開動喇之前係第二到食過啲多骨少肉嘅雞煲但呢到就好多肉,個煲都好香食到咁上下就加湯準備打邊爐,每枱都有一個湯壺比客人自己加湯,非常方便!加湯後,味道依然好濃,個煲亦都唔會變得好油,食都食得舒服啲,打邊爐嘅材料亦好新鮮最後,想大讚服務態度由雞煲到打邊爐,店員都會時常留意個煲同協助較返合適嘅爐溫。店員期間問過我地係咪openrice到book左位,因為book左會送一罐菜脯,店員轉個頭就主動送返比我地。店員見到我地得返一張紙巾要兩份分時,就主動遞上一包紙巾,很貼心。離開店後,職員突然追出黎叫住我地,原來我漏低左罐菜脯店員追出黎就係為左比返我地無論食物質素、環境同店員都好好,希望質素可以保持落去
安排嘅位置坐得舒服,唔會逼
最後,想大讚服務態度
由雞煲到打邊爐,店員都會時常留意個煲同協助較返合適嘅爐溫。
無論食物質素、環境同店員都好好,希望質素可以保持落去