星期五的晚上又是假期的前夕⋯⋯又可以飲🥂🍾️⋯⋯開心🥳簡單——————呢間以前只有牛吃,疫情下改變了生意角度,有外賣便當🍱,又平又好食,所以間中又食吓,今晚的晚餐就是便當🍱😂😂😂😂——————-日式便當🍱就是賣相靚,所以今晚的晚餐我完全不用換上自己的餐具就可以直接吃了😃😃😃😃😃哈哈哈———————🐷🐔三層肉配雞扒便當🍱我最愛吃的三層肉配有洋蔥🧅粉絲、沙律菜、三層肉爽口好味又有口感、有雞扒,肉質嫩滑,配上醬汁和珍珠米,又軟熟又滋味。疫情之下就快變成三層肉的我.....都是一樣咁開心😃😃😃😃😃———————-🐠燒靖魚便當魚是我最愛的,(包括包魚😂😂😂)不過今晚不是吃鮑魚魚,是真的吃🐟⋯⋯而不是包魚的......魚😂😂😂😂靖魚燒得香口皮脆,配有粉絲、沙律🥗、子薑、燒汁美味,珍珠米好有口感⋯⋯——————-雞扒🐔配🦐蝦便當🍱呢個就第一次食,🦐蝦既味道就好似平日食日式鏍肉既配料味道,配上雞🐔扒,香腸、沙律🥗、毛豆,味道也不錯,不過日式便當🍱搭一條雞🐔肉腸,怪怪的😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅—————-兩個人食三個便當🍱還要喝酒開心🥳⋯⋯簡單
星期五的晚上又是假期的前夕⋯⋯又可以飲🥂🍾️⋯⋯開心🥳簡單
——————

——————-

———————
🐷🐔三層肉配雞扒便當🍱
———————-
🐠燒靖魚便當
魚是我最愛的,(包括包魚😂😂😂)
不過今晚不是吃鮑魚魚,是真的吃🐟⋯⋯
而不是包魚的......魚😂😂😂😂
——————-