2023-09-30
早排收工同朋友去旺角近近地食飯,估唔到老媽拌麵原來開左餐廳🤭我同朋友點左幾樣試下~🍱麻醬手撕雞肉燥飯套餐 💰74 (套餐💰104)熱辣辣既珍珠米飯配以肉燥都好開胃🤤 再加埋麻醬手撕雞,裡面有埋青瓜絲感覺幾清新 ~*套餐加30$ 可以配野飲+前菜+甜品,甜品係Dreyers雪糕~套餐飲品另加$20蚊可以轉配老媽黑糖珍珠鮮奶茶,茶味都幾出🫶🏻🥘台式三杯雞 💰88上菜既時候都有d驚喜既係佢用熱鍋上,咁佢就可以Keep住個熱度,佢既雞好嫩滑入味,而外層反而脆脆地,忍唔住夾左幾件黎食🤭🍹鳳梨茉莉鮮果茶 $33茉莉的清新與鳳梨的香甜鮮果味好fresh,很適合在炎熱的夏天飲用之前多數都係網上或者超市買佢既麵係屋企自己煮黎食,餐廳係旺角The forest 商場,成個商場都好新淨,老媽伴麵室內既裝修都配以草木黎襯托,感覺簡潔舒服😌