棠記海鮮小廚地址:屯門三聖村豐漁樓地下10-11號上完網課出去食飯啦,今日行去三聖,食最岀名嘅海鮮🦞沿岸而食,不時不食,最新鮮👍🏻👍🏻👍🏻自己買海鮮🦞去加工,師傅嘅功力真係好夠,廚房整出嚟嘅超好食😋聞到都食慾大增,賣相超靚,色香味俱全。🔆上湯龍蝦伊麵🔆上湯超好味😋個濃度剛剛好,上枱見到切開嘅龍蝦🦞即時嘩嘩聲 😯😯😯擺盤擺得好好👍🏻龍蝦處理得好好,容易剝離,上湯嘅汁好入味,龍蝦嘅肉彈牙爽口海鮮味濃,食完就覺得今日充滿力量行好運👍🏻🔆香蔥蒜爆炒花蟹🔆一上枱就有超香嘅蒜香味,已經好吸引,睇蟹鉗好大隻,肉質鮮嫩,入口甘甜,配合香蔥嘅爆炒,充滿鑊氣,大滿足,幸福感滿滿。🔆菠蘿酥炸咕嚕肉🔆 $138刀工一流,擺盤好靚有心思,菠蘿切到一粒粒,上面有炭燒嘅造型,酸酸甜甜識落超醒胃。咕嚕肉外脆內軟,食落去係甘香嘅味道,外面嘅咕嚕醬汁甜甜,有酥化嘅口感,成個層次好高,實在太好味😋一啖一舊,食唔停呀!食到我同爸爸勁Happy🥳🥳🥳

棠記海鮮小廚
地址:屯門三聖村豐漁樓地下10-11號

🔆上湯龍蝦伊麵🔆

🔆香蔥蒜爆炒花蟹🔆

🔆菠蘿酥炸咕嚕肉🔆 $138

食到我同爸爸勁Happy🥳🥳🥳
2022-04-20
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch