2021-07-20
生日飯朋友請黎呢度buffet, 之前soft opening黎過,覺得好驚喜,所以今次再返黎,好彩完全冇失望,生蠔魚生新鮮,熟食好味。今日嘅生蠔唔算好肥美,但係總算新鮮,亦都refill得好快,至於魚生有三文魚,赤背,帶子,油甘魚,全部都好新鮮,而且去得好快,帶錢我只係攞咗一次,再出去成日都冇,到最後換咗第二款冇咁吸引嘅魚生。至於熟食方面,真係超贊,牛扒做得非常出色,另外銀雪魚亦都係我嘅一大喜愛,夠晒肥美,燒得非常好,燒豬腩肉亦都非常之好。煙肉帶子就煮得太熟,唔好味,炸蝦亦都係一般,羊扒ok。因為掛住食嘅關係,甜品冇影到相,但係選擇都有好多,有朱古力撻, Crete brûlée,tiramisu, cheesecake,同埋自家製雪糕,選擇豐富。好開心呢度水準依然keep到,但係價錢其實真係幾貴,加一之後要$710一個人