2022-05-31 338 views
上次同女朋友食過半筋肉麵,同鹽酥蠔同豆腐都幾好味,諗住今日再去,點知今日水準勁差,照舊叫個筋肉麵,再加個牛三寶麵,筋肉正正常常,但係個牛三寶既牛肚,食落口又韌又柴,有小小似咬緊條抺布跟住叫左三個小食,照舊叫鹽酥蠔同豆腐,今次加個鹽酥雞,今次啲小食炸到好乾,豆腐就炸到變豆渣,炸蠔同雞就好似炸完放左好耐再反炸,得返啲炸粉味,叫左兩杯野飲,一杯水果茉莉茶,一杯水果花茶,水果茉莉茶就冇咩味,有小小似飲緊啲果汁先生加冰,放到啲冰融晒溝淡晒果陣味,水唔似水,茶唔似茶,水果花茶味度就,如果食得酸野,應該會覺得幾好掛,但係我應該唔食得太酸,飲左兩啖就再冇掂過杯野。唔知係今日個廚師係咪心情差,定係水吧條友新黎,今日喱餐食完,完全冇諗過再返轉頭食多次,埋單3百幾,食得都幾驚喜🤦🏻‍♂️