💁🏻‍♀️甚少喺上水出沒嘅我喺上水廣場搵食,雖然已經係中午但對我嚟講係早餐時間想嘆番杯咖啡,見到呢間Cafe 座位寬躺舒適就揀咗呢間飲杯啡☕️食個brunch。叫得做All Day Cafe當然主打係All Day Breakfast🍳,All Day Breakfast嘅基本組合有沙律+蕃茄+火腿+蛋+茄汁豆($68),如果想食豐富啲就($98+ )- 可另加五款自選食物,自選配搭有好多唔同嘅組合,如煙三文魚、大啡菇等,全日早餐擺盤用心,賣相精緻,蛋炒得香滑濃郁,炒蘑菇鮮甜多汁。朋友想食得light d叫咗個特色沙律House Salad 🥗 ($58),沙律菜非常新鮮份量多,店員介紹個醬汁係自家製蜜糖芥末口味,入口柔和清新。點左兩款特別口味嘅咖啡- 🍊香橙意式濃縮咖啡 Iced Mandarin Expresso ($48),呢個配搭互相協調得幾好而且顏色仲好靚,橙香味為黑咖啡添上一份清甜。🍫🍊熱柑橘朱古力咖啡 Mandarin Mocha ($52),呢款係加咗橙肉粒嘅朱古力咖啡,香橙朱古力係一個經典配搭,橙味同朱古力味平衡得剛好唔會蓋過咖啡味,整體味道配搭不錯。除咗全日早餐,餐廳仲

All Day Breakfast

特色沙律

香橙意式濃縮咖啡

熱柑橘朱古力咖啡

除咗全日早餐,餐廳仲有精選意粉、意大利飯、甜品等選擇,上水區嘅朋友可以同朋友嚟把「啡」長談一下。
2022-04-06
$100 (Lunch)
All Day Breakfast
特色沙律