2022-05-15
🌱上水區難得的文青風咖啡店🌱住左新界區咁耐,終於有間高質咖啡店☕️開係屋企附近。鐘意品嚐咖啡既我,可以襯下午黎放鬆一下。🌼All Day Cafe 位於市中心的上水廣場5樓,全店木系裝修走簡約日系風文青路線。今次我地點左2杯飲品同主食,試下cafe 唔同口味。☕️意式柚子味咖啡 (限定)咖啡同柚子味既酸酸甜甜口感,係品嚐咖啡嘅另一番風味,岩曬夏天飲。🍝香蒜欖油鮮蕃茄意大利粉素食者之選,輕盈口味現上新鮮蕃茄仔,意粉份量十足,如果鐘意啖口味既人,可以試下。🍵抹茶牛奶抹茶味香濃,每一啖都飲到甘苦的茶味,因為本身無落糖,鐘意甜嘅你哋可以叫咖啡師幫你1點糖。🍚忌廉粟米雞柳意大利飯同小朋友一齊去Cafe既家庭可以點🤗 味道唔濃,雞柳同粟米都切到細細粒容易入口。All Day Cafe (上水)上水龍琛路39號上水廣場5樓503A號舖
今次我地點左2杯飲品同主食,試下cafe 唔同口味。
☕️意式柚子味咖啡 (限定)
🍝香蒜欖油鮮蕃茄意大利粉
🍵抹茶牛奶
🍚忌廉粟米雞柳意大利飯
All Day Cafe (上水)
上水龍琛路39號上水廣場5樓503A號舖