2019-12-08 76 views
嚟到彩園食lunch 見到有間開左一排嘅九份十份未試過 今日嚟試下啦 原來呢間鋪入面好大好多位 晏就都多學生嚟食 我同同事一行十人都有位坐.睇下menu先 佢有好多款野食揀 花多眼亂 不過嚟到台灣餐廳當然要食下台灣野啦 我叫左A30 鹽酥雞粒伴台式香腸肉燥飯 都好大碟wo 一個人真係食唔哂 佢枱面另外有一個架擺左好多款鹽酥雞粉 有唔同味(芝士 梅 麻辣 紫菜 原味....) 我每隻都倒左少少嚟試試 梅味最特別 不過呢個鹽酥雞太乾 食多幾舊就唔想再食 好熱氣咁 如果佢有得配粉面會好d.另外有杯餐飲叫左熱柑桔檸檬 飲落第一啖好酸 不過係幾開胃幾好飲 .下次嚟可以再試下其他野食先

下次嚟可以再試下其他野食先
$52 (Lunch)