2023-04-22 69 views
今日去左丼道整體上,呢個餐廳嘅食物質素真係幾出色檸檬鹽雞軟骨真係好好味,軟骨非常脆囗,搭配埋檸檬同埋鹽嘅調味,真係好開胃!另外,佢哋嘅自家製免治雞肉串亦都唔錯,雞肉味道好鮮甜,免治雞肉串嘅口感非常好,加埋生雞蛋同埋醬汁,味道更加豐富。之後嚟啲主菜,我地就叫咗佢哋嘅海鮮刺身丼同埋吉列蠔咖喱飯。首先係海鮮刺身丼,裡面有新鮮嘅三文魚、赤身同埋蝦,三文魚同埋赤身真係好鮮美!另外,啲飯粒又煮得好恰好,一食就令人上癮啦!吉列蠔咖喱飯亦都唔俗,咖喱醬汁香濃滑順,配埋啲鮮嫩嘅蠔同啲飯粒,味道真係好到爆!蠔炸得好恰好,一口咬落去就感覺到非常香脆,,真係好好味!我地揀咗軟雪糕配紅豆白玉團子。雪糕好滑身,配埋啲紅豆同埋白玉團子,真係好有層次感,令人回味無窮!
今日去左丼道整體上,呢個餐廳嘅食物質素真係幾出色