有得堂食又有得外賣,好似叫外賣平啲(?),外賣姨姨好nice,推薦我食乜嘢,又好有耐心等我諗食乜嘢。*小籠包(4隻)小籠包每一隻都包得好靚,一盒四隻,每一隻都完整冇爛。小籠包皮偏厚,對我來講係一個意外嘅發現,皮厚搭餡食好有口感,好可惜凍咗有少少硬。豬肉餡料非常足料,唔會太過油膩,仲好juicy。生煎餃 單隻外賣生煎餃同樣皮厚,煙韌香軟,冇生煎嘅脆外皮,但依然有果種焦香。餡料好多,非常足料,有菜又有肉,口感滿分,仲可以單隻買添。蔥油大餅 $9聽講呢度嘅蔥油大餅好出色,一定要買嚟試。蔥油大餅一定油,但食完唔會太滯太膩,蔥油香味偏淡,食落麵粉香多過蔥油香,勝在蔥粒好多,彌補番淡蔥油味。菜肉包 $8第二朝即刻買菜肉包食,熱辣辣嘅菜肉包。包身鬆軟,香噴噴,近餡料嘅包身過濕,口感欠佳。餡料肉菜半半,豬肉紮實+菜甜,有口感又帶肉汁,但餡料偏少。仲買咗一杯凍豆漿($6),豆味普通,唔會太甜。
小籠包(4隻)

菜肉包 $8
菜肉包
2021-11-19
TakeAway
$50 (Dinner)
小籠包
生煎餃