2024-03-07 60 views
朋友向來中意去酒吧chill chill,今次就約咗我去上環呢間酒吧餐廳食野,有吾少外籍人士喺餐廳飲啤酒🍻傾吓計,我同朋友一路食晚餐都傾得好開心😄重點系野食好足料又好味❣️睇落以為飲酒為主🍸估吾到主菜款式亦吾少呢。海鮮迷嘅我就同朋友叫咗意大利麵瑪莉娜拉,材料十分豐富,有蝦🦐蜆肉、青口、魷魚🦑三文魚🐟調味方面有大蒜🧄辣椒🌶️同馬里納拉醬,其實食落就系蕃茄醬味道🥫酸甜開胃,各款海鮮新鮮吾腥。另外叫咗個pizza🍕揀咗Margherita,意大利蕃茄醬🥫水牛芝士🧀羅勒葉🌿車厘茄,蕃茄加芝士香甜中試到芝味,芝士更做到拉絲效果🤩餅底幾薄又易咬。
睇落以為飲酒為主🍸估吾到主菜款式亦吾少呢。
2024-03-03
$150 (Dinner)