Poking

2023-05-08 31 views
嚟開附近買嘢,天氣又開始熱熱地,Poke係個好選擇,感覺較light,又開胃啲!店舖位置約有5張二人枱,高枱5個單人位,當日只有一位店員一腳踢,好彩呢度用QREcode自助落單,多飯丶少飯丶多醬丶少醬都可以自己㩒Creamy Baby $118三文魚丶牛油果丶雞蛋絲丶豆腐丶青瓜丶蟹籽丶木魚絲脆炸蒜粒,芥末乳酪沙律醬,壽司醋飯(少飯)加沙律菜Spicy Ahi Tuna $108吞拿魚丶枝豆丶青瓜丶芒果丶青辣椒一芝麻碎丶紫菜絲,糙米飯加沙律菜,辣醬油只屬少少辣,同吞拿魚幾夾整體嚟講,食材算新鮮,份量正常,唔想諗嘅,有預設組合可揀,想自由配搭嘅亦可。

Creamy Baby $118
Creamy  Baby