2022-10-08 10 views
今次久違地嚟左上環試下呢個型格風裝修嘅漢堡包🍔店,估唔到都幾有驚喜喎,整體份量幾大👍🏻~經典牛肉芝士漢堡 $𝟟𝟚牛肉多汁🤤,配搭埋蕃茄同生菜唔會滯🥰個包都夠脆身,唔會被啲汁整淋左~ 套餐+$𝟙𝟠小食揀左蕃茄芝士沙律🥗,感覺幾健康呀🤣 份量比想像中多,似係油醋汁🤔,都幾夾😎~ 雲尼拿雪糕奶昔 🍦+ $𝟚𝟝呢個真係十級推介呀‼️ 一飲落去超級重雲尼拿味但又唔會過甜喎😍Feel到好足料呀,呢個勁值得加錢叫👍🏻仲要好吉身🥰~黑松露雜菌意粉 $𝟟𝟚 真係比平時cafe大份好多,同埋好多料,啲雜菌好多😂,而家黑松露味好重😍~套餐 + $𝟙𝟠揀左洋蔥圈四件🧅,呢個炸得有少少乾🤫入面係有啲肉~朱古力雪糕奶昔 +$𝟚𝟝相比起雲呢拿,呢個冇咁好飲,但係朱古力味都夠出,同埋幾濃郁👍🏻

~經典牛肉芝士漢堡 $𝟟𝟚
牛肉多汁🤤,配搭埋蕃茄同生菜唔會滯🥰
個包都夠脆身,唔會被啲汁整淋左

~ 套餐+$𝟙𝟠

~ 雲尼拿雪糕奶昔 🍦+ $𝟚𝟝
Feel到好足料呀,呢個勁值得加錢叫👍🏻
仲要好吉身🥰

~黑松露雜菌意粉 $𝟟𝟚

~套餐 + $𝟙𝟠
揀左洋蔥圈四件🧅,呢個炸得有少少乾🤫
入面係有啲肉

~朱古力雪糕奶昔 +$𝟚𝟝

$100 (Dinner)
  • 黑松露野菌闊條麵
  • 雲尼拿雪糕奶昔