2020-02-10 65 views
• 招牌芝士厚班戟全日餐🍳•💵Price: $125-係上環差館上街既呢間文青cafe格調簡約,以白色為主調色,牆身有好多人手繪畫既彩繪壁畫,洋溢住藝術氣息。近住門口有個窗台位,有張細枱仔同沙發座墊,坐上去望下街境,飲杯熱茶,感覺好chill😌帶埋電腦去做下野真係可以坐成個下晝👩🏻‍💻唔單至環境舒適,佢地啲野食都好唔錯,好似圖二既all day breakfast咁,好厚身既芝士pancake,混合左三款唔同既芝士製成,配上楓糖醬黎食,鹹甜交錯好特別!另外佢仲有太陽蛋,脆皮腸,沙律菜,牛油果同一小碗蔬菜,好似粟米條、青瓜同紅蘿蔔咁,感覺非常健康😆• 招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟🥞•💵Price: $85-圖中呢個甜品係佢地招牌既麻糬pancake❣️賣相超吸引,好多層次,店員仲會提你最好用切pizza既方式切黎食,咁就可以完全食到麻糬班㦸既精粹😍底層既pancake有香濃既伯爵茶味,同入面淡淡綠茶香既麻糬好夾,再加上面頭幼滑既北海道牛奶雪糕同微微燒焦既海鹽忌廉,又鹹又甜加冷熱交集既口感好正!另外仲有幾款新鮮水果好似香蕉、提子、藍莓同nuts伴碟,成個層次都非常豐富❤️
• 招牌芝士厚班戟全日餐🍳•
💵Price: $125