2020-03-13 41 views
周五晚上黎到上環la casa bistro嘆反個burger~ 從外面感覺都幾有外國風店內座位不多,大概容納10-12人餐廳主售漢堡、意粉同沙律。所有漢堡包選項都可以飛包變沙律。唔洗驚剩食速食無益揀岩食物就直接去收銀櫃位先付款,野食就會送上。採用即棄一次性餐具, 雖然浪費左d, 但相對衛生得多。每日都有兩款super combo set, 今次叫左一個不良牛套餐包八搭汽水。一個漢堡,芝味薯條、汽水就選左雀檸。經典芝士漢堡:採用麥包,外皮咬落比外面鬆化柔軟。牛肉漢堡都幾juicy!La casa bistro 另一特色就係所有漢堡包都可以走包變沙律,貪得意就叫左個殿堂級西冷(200gm) 沙律 $128上層舖滿芝士醬,下層沙律菜用左檻欖油、黑醋拌勻。食落啖啖肉,肉仲多過菜真爽。

店內座位不多,大概容納10-12人

揀岩食物就直接去收銀櫃位先付款,野食就會送上。

採用即棄一次性餐具, 雖然浪費左d, 但相對衛生得多。
一個漢堡,芝味薯條、汽水就選左雀檸。

上層舖滿芝士醬,下層沙律菜用左檻欖油、黑醋拌勻。

食落啖啖肉,肉仲多過菜真爽。
2020-03-06
$100 (Dinner)