2021-12-28 81 views
Friday Cafe & Wine Bar ☕️今次就遠征到上環搵好西食,最終揀咗依間!Cafe嘅室內裝飾好靚,一邊係酒櫃,另一邊就放咗好多Marvel嘅模型😍Baileys Latte:最啱冬天飲,同埋Baileys嘅味啱啱好唔會搶曬focus,仲可以飲到Latte本身嘅味道🥰明太子雞翼:溫度都掌握得好好,入面塞滿晒明太子,熱辣辣漲卜卜😆食落更滿足!煙三文魚班尼迪:水波蛋煮得好好😍輕輕一篤啲蛋汁就出晒嚟,啲汁夠曬足夠之後每啖都食到😙三文魚係有輕微火炙過,配埋啲荷蘭醬可以中和返啲鹹味,夾得啱啱好😋另外可以揀牛油果醬,下次都想選擇黎試下!😍咖啡卡邦尼火腿扁意粉:全部意粉都可以選擇圓意粉、扁意粉、或者螺絲粉🙌見到呢個咖啡味覺得幾特別,佢係喺上面加咗啲咖啡粉, 所以食落會有少少咖啡香,喺後勁更會有啲甘味☺️同埋通常啲卡邦尼意粉都可能會有啲漏,加埋咖啡粉就會覺得啱啱好😚。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。Baileys Latte:$78明太子雞翼:$108煙三文魚班尼迪:$118咖啡卡邦尼火腿扁意粉:$138餐廳:Friday Cafe & Wine BarOverall (Out
Friday Cafe & Wine Bar ☕️

Baileys Latte:

明太子雞翼:

煙三文魚班尼迪:

咖啡卡邦尼火腿扁意粉:
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
Baileys Latte:$78
明太子雞翼:$108